Jongeren in coronatijd

By | Uncategorized

Onlangs hield Nwsgrg samen met collega jeugdonderzoeker Pamela Potters en op eigen initiatief een onderzoek onder jongeren over hoe ze de coronatijd hebben beleefd.

Een samenvatting van het onderzoek werd gepubliceerd in ClouToday van de MOA, Expertise Center voor Marketing Insights, Onderzoek en Analytics.

Hier kun je het artikel lezen.

 

Kids en jongeren workshop

By | Uncategorized

 

 

Heb je vragen over of aan Kids en Jongeren?

Kom dan naar onze workshop op vrijdagmiddag 22 februari (1400-1700) bij Bureau Fris in Amsterdam.

Voor 299 euro krijg je een interactieve presentatie over de ontwikkeling van en communicatie met jongeren, en je kunt direct vragen stellen aan de doelgroep. We houden een focusgroep met kids 9-12 jaar.

Aanmelden of meer informatie:

info@nwsgrg.nl

 

Workshop

By | Algemeen

Werk je zelf met de doelgroep kinderen en jongeren, of voor een merk dat zich op deze groep richt, maar weet je niet (altijd) hoe je ze het best kunt benaderen? Nwsgrg kan je helpen.

Nwsgrg geeft regelmatig workshops over de ontwikkeling van en communicatie met kinderen en jongeren.

De workshop neemt één dagdeel in beslag. Meerdere collega’s die de workshop willen volgen, dit kan ook bij jou op kantoor.

We willen je met de workshop inzicht geven in:

  • de basis van de ontwikkeling van kinderen en jongeren (cognitief, sociaal emotioneel en lichamelijk).
  • daarnaast leggen hiermee de link naar communicatie met deze doelgroep en geven we tips en tricks op het gebied van communicatie naar kids en jongeren en tonen hierbij (actuele) voorbeelden.

Kosten en aanmelden

Voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten, mail naar info@nwsgrg.nl (bellen mag natuurlijk ook op 06-13550958).

Tot snel!